Fons Audiovisual PABLO MOLANO ROMERO

Us presentem el nou fons audiovisual provinent del projecte La Tele anomenat Pablo Molano Romero, company que va participar en aquest catalogant l’arxiu entre d’altres formes.

LaTele és un canal de comunicació lliure, autogestionat i comunitari. Es va crear l’any 2003 per l’Assemblea per la Comunicació Social com a resposta a la necessitat de tenir una televisió dels moviments socials, que servís de crítica i alternativa als models de comunicació dominants.

Al principis del 2017, LaTele, va passar el relleu el relleu a laMosca.tv,  formada per un grup de persones i col•lectius que considerem vital la lluita per un canal de comunicació transparent, de contrainformació, rigorós, creatiu i diferent. Tot i que treballem de manera totalment voluntària i sense massa recursos, ens sobren ganes i forces per tirar endavant. Tenim més o menys vinculació al món professional de l’audiovisual, del periodisme o de la informàtica, però ens uneix la idea de voler transmetre el nostre pensament sense intermediaris i sense censura, i alhora volem oferir l’espai a molta més gent que vulgui construir els seus missatges: creiem que així ens fem molt més fortes.

Aquí us deixem l’enllaç al llistat d’arxius per a que sapigueu què disposem ara mateix:

Arxiu de videos d’okupem les ones

Arxiu de cintes de rodatge de La Tele

Poc a poc anirem detallant el contingut, ampliant el fons tot  integrant-ho al que ja disposàvem.

Tingueu present que aquest arxiu està format per cintes de VHS, DVD i CD. En el cas del VHS si coneixeu algú que disposim de la tecnologia per a fer la transformació a DVD o en digital per a guardar-ho en disc dur n’estarem molt agraïdes.

A disfrutar-ho!

via @ciutatinvisible