Cobertures Especials de La Mosca Tv: 3- Especial Festival de Cinema Indígena de Barcelona #Indifest2022

Especial Festival de Cinema Indígena de Barcelona

Sessió inaugural:

Barcelona 12/10/2022.- Acte d’inauguració de la quinzena edició del Festival de Cinema Indígena de Barcelna #Indifest als Cinemes Girona. Presentació del Festival a càrreg de l’organització Alternativa Intercanvi amb els Pobles Indígenes, la lingüista Yasnaya E. Aguilar Gil i Mariano Estrada de l’organització CLACPI. Una producció d’Indifest amb lamosca.tv

Sessió Aigua:

Barcelona, 13/10/2022.- Segona Sessió del Festival de Cinema Indígena de Barcelona #Indifest2022 dedicat a l’aigua, als cinems Girona, amb parlament de Mariano Estrada de la CLACPI.

Sessió en femení i plural:

Barcelona, 15/10/2022.- Sessió del Festival de Cinema Indígena de Barcelona dedicat a la situació de les dones indígenes. Les dones indígenes pateixen una triple discriminació: per viure en situació de pobresa, per ser indígenes i per ser dones. Reflexions sobre la seva situació i condició en les realitats quotidianes, el treball, la relació amb el seu propi cos, les problemàtiques socials i les seves lluites. Debat sobre una visió inspiradora de les formes de resistència a la dominació patriarcal i etnocèntrica.

 

Sessió Llengües, Cultura Oral i Cinema:

Llibreria Altaïr, Barcelona, 14 d’octubre 2022.- Xerrada amb Yásnana E. Aguilar Gil sobre l’actualitat de les llengües indígenes, el coneixement i la cultura oral dels pobles originaris.