Muntanya i Llibertat

Muntanya i Llibertat (6)

En aquest programa abordem un intent fallit de fer la cresta dels Bessiberris, una ressenya de la Mostra de Cinema de Muntanya de La Farinera i la via del Vianant, a la paret de Santa Cecília de Montserrat

Muntanya i Llibertat (5)
En aquest capítol entrevistem als realitzadors i protagonistes del documental «92 dies al Pirineu», presentat a Vallvidrera recentment. La segona part aborda amb detalls l´escalada de la via Kosmos Factory, 6b+, al Pollegó Est de Montserrat.

Muntanya i Llibertat (4)
En aquesta ocasió repassem l´emergència de grups excursionistes llibertaris i ens calcem els esquís per pujar per la vall de MontCalm fins a la Pica d´Estats, després d´una nevada descomunal i un fresca bastant interessant.

Muntanya i Llibertat (3)
En aquest programa ens enfilem per la Canal Amagada de la Serra del Cadí en un matí tempestuós, gaudim de la música pirinenca dels acordions al Festival Esquimal que organitza cada any el Refugi Molí de Gósol. Per acabar us fem una ressenya de la cresta de Costerillou, al pic Balaitús. Música final: Blugard

Muntanya i Llibertat (2)
Nova entrega del programa de muntanyisme de La Mosca Tv, emès la segona quinzena de gener de 2017. En aquest capítol abordem unes reflexions sobre el sentit de la Llibertat. Entrevistem a usuàries del rocòdrom del Centre Excursionista de Catalunya i ens enfilem per la via Aureli Carnicer a l´Agulla del Dit Xic a Montserrat en homenatge al pare d´un amic. Programa presentat al cim de la Pica d´Estats i la Vall del Montcalm.

Muntanya i Llibertat ( 1 )

Primer programa Muntanya i Llibertat, emès a La Mosca TV la primera quinzena de gener de 2017.
En aquest programa ens enfilem per les vies d´escalada clàssica al cim francès  del Midi d´Ossau, entrevistem a un membre del col.lectiu redactor de la revista de cultura de muntanya italiana “Nunatak”  i fem esquí de muntanya per la vall de Rialb, amb els pics de Tomasset i Font Blanca, a Andorra.

Vols participar al programa?:  muntanyaillibertat@lamosca.tvNou programa de muntanya, cada dimecres a les 23h

Muntanya i Llibertat és un nou programa de difusió del muntanyisme des d´una òptica no competitiva ni comercial. Pretèn compartir experiències vives d´activitats d´alpinisme amb pocs recursos materials amb un esperit de compartir espais de llibertat on l´Estat i el capitalisme té poca presència. Una producció de La Mosca Tv i Guarapitofilms.

Serà emès a La Mosca TV, al canal 28 de la TDT els dimecres a les 23h